Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries, het verhaal en het complot

Op zoek naar plezier en avontuur? Ga naar het domein van Alden Biesen, waar Bilzen mysteries zich bevindt. Geniet er van een mooie korting via de Gezinsbond.

Kies tussen Het Complot (dagspel) en Het verhaal (nachtspel), twee interactieve en avontuurlijke activiteiten.

Het complot speelt zich af tijdens de dag. Volg commissaris Angel (Joke Devynck) in haar onderzoek naar het complot over een raadselachtig ongeval. Vind de dader(s) die achter het ongeval zit(ten), en zoek uit wie mee in het complot zit. Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!

Het verhaal speelt zich in de avond af. Herbeleef de geschiedenis van het middeleeuws kasteel via een goed gebracht verhaal. Volg de Heer van Biesen (Jan Decleir) door het verhaal vol helden en monsters. Het Verhaal wordt ondersteund door spectaculaire beeld-, licht- en klankeffecten. Durf jij deze tijdreis aan?

INFO Corona-maatregelen

 

Korting bij Bilzen Mysteries, via de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond kan je een mooie korting sparen van €1.50 per ticket bij Bilzen Mysteries, zowel bij Het Verhaal als bij Het Complot.

  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Bilzen Mysteries 2020: Korting Gezinsbond Het verhaal, Het complot

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.