Bobbejaanland

Bobbejaanland is 't plezantste land, voor jong en oud! Dit seizoen kan je gillen op de rollercoasters en chillen in lollige waterattracties. Geniet erboven van een mooie korting via de Gezinsbond.  

Met 31 leuke en soms spetterende attracties zal je je zeker niet vervelen tijdens een bezoekje aan Bobbejaanland. Ga je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken. Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay!  Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

INFO Corona-maatregelen

Korting bij Bobbejaanland via de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 3 euro op een dagticket(voucher) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond aan een voordelig Gezinsbondtarief van 26,90 euro (ipv 39,50 euro - vanaf 1,40 m) en 24,90 euro (ipv 35,50 euro - kleiner dan 1,40 m)

  • Bij aankoop van een voucher via de webshop van de Gezinsbond wordt de korting op je lidkaart geplaatst.
  • De korting is niet geldig op tickets aangekocht via de website van Bobbejaanland, op groeps/bedrijfstickets of andere.
  • De tickets zijn niet terugbetaalbaar noch verlengbaar.

 

Korting bij Bobbejaanland

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.