Pakawi Park

Op zoek naar een gezellige dierentuin om te bezoeken met de kinderen? Zoek niet verder, ga naar het Pakawi park in Olmen. De oude naam van deze zoo is de Olmense Zoo. Geniet erboven van een mooie korting aangeboden door de Gezinsbond.

In het Pakawi Park zijn er 32 verschillende diersoorten die te bezichtigen zijn. Je leert bij elke soort hoe de dieren leven in hun natuurlijke habitat. Naast de dierentuin in Olmen is er ook een binnenspeeltuin voor de kinderen dit is ideaal indien het een regenachtige dag zou zijn. Deze binnenspeeltuin bevat glijbanen, springkastelen en veel meer. Tot slot organiseert Pakawi Park ook veel evenementen, een aantal voorbeelden van de ze evenementen zijn: Teambuildings, griezeltochten bij Halloween, een vuurwandeling,… 

Ga eens een kijkje nemen en beleef het echt! Paka en Awi, de nieuwste bewoners én ambassadeurs van het park, heten je van harte welkom!

Korting bij Pakawi Park via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond, dan kan je genieten van 15% spaarkorting op de toegangsprijs. 

  • De spaarkorting geldt vanaf 03/04/2021.
  • Reservatie van tickets is verplicht. Klik hier.
  • De spaarkorting wordt aan de kassa van Pakawi Park te Olmen toegekend.
  • De spaarkorting is geldig op het standaard individueel dagtarief en enkel voor de eigen gezinsleden.
  • De spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Pakawi Park in Olmen: korting

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.