Speelpunt

Op zoek naar een moderne en superleuke indoor speeltuin? Zoek niet verder, Speelpunt te Zwevegem is perfect wat je kind zoekt! Geniet erbovenop van een mooie korting via de Gezinsbond op de familiepas.

Het oude zwembad van Zwevegem werd omgetoverd tot een unieke indoor speeltuin. Deze indoor speeltuin is perfect voor kinderen van 0-12 jaar. Ga mee met de mascotte Lemmie door de verschillende activiteiten die je bij Speel te Zwevegem kan doen. Je kan er klimmen, schaatsen (in de winter), spelen in de ballenbad jungle, spelen met Lego, dansen in de Speel. Disco, laserlimbo doen en nog veel meer!

 

Korting bij Speelpunt te Zwevegem via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond, kan je genieten van een mooie spaarkorting van 10% op de familiepas. Deze korting wordt toegekend aan de kassa van Speelpunt te Zwevegem.

  • De korting is geldig voor de inwonende gezinsleden per lidkaart.
  • Geen korting op verjaardagsfeestjes.
  • Geen korting op dagtickets.

 

Speelpunt Zwevegem: Korting

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.