Zwemparadijs Hengelhoef

Op zoek naar een zwemparadijs voor jong en oud met een aansluitend vakantiepark? Zoek niet verder, Zwemparadijs Hengelhoef gelegen narbij Genk is perfect wat u zoekt! Geniet er bovenop nog van een mooie korting via de Gezinsbond.

Het hele jaar door vakantiepret

Zwemparadijs Hengelhoef is gelegen bij vakantiepark Hengelhoef in het midden van Limburg. Het zwemparadijs bestaat uit een indoor zwembad met ook een stuk buitenzwembad. In het indoor zwembad zijn er verschillende wildwaterbanen, golfslagbaden, glijbanen en nog veel meer. Naast het indoor zwemparadijs is er in vakantiepark Hengelhoef ook een waterplas met een uitgestrekt zandstrand. Tot slot is er ook een indoor binnenspeeltuin waar kinderen tot en met 12 jaar kunnen spelen zoveel ze willen en ook de allerkleinsten kunnen, onder toezicht van hun ouders, zich uitleven met aangepast speelgoed. 

INFO Corona-maatregelen

Korting Zwemparadijs Hengelhoef via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 10% op de prijs voor een ticket. 

  • De korting is geldig zowel op het zwembad, de binnenspeeltuin als op de standaard verblijfstarieven.
  • Vraag onmiddellijk naar je spaarkorting bij een boeking ter plaatse of telefonische reservatie.
  • Bij een boeking via de website van Hengelhoef, dien je achteraf je spaarkorting telefonisch te bevestigen op het nummer 089-38.25.00
  • De korting wordt bij het inchecken toegekend.
Korting bij Zwemparadijs Hengelhoef

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.