Kinepolis

LET OP: Het overlegcomité besliste op 29/12/2021 dat vanaf zaterdag 01/01/2022 de bioscoopcomplexen terug open mogen. We wachten op definitief uitsluitsel van Kinepolis over de opvolging van reeds aangekochte en/of verzilverde vouchers uit de Gezinsbond webshop. We verwachten die informatie in de loop van de week van 3 januari. U kan nu alvast zonder probleem vouchers aankopen in de Gezinsbond webshop om te verzilveren vanaf 1 januari 2022, deze vouchers zijn geldig tot en met 1 januari 2023.

Op zoek naar een gezellige filmavond die niet in je eigen zetel is, maar op het groot scherm? Ga nu naar Kinepolis en geniet van een mooie korting via de Gezinsbond.

Kinepolis zorgt voor je de ultieme filmbeleving door een combinatie van een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van iedereen. Kinepolis heeft cinema’s in heel België. Zo zijn er cinema’s in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven, Liège,…

In al de cinema’s van Kinepolis kan je de nieuwste films bekijken op het groot scherm. Kinepolis heeft een app waarop makkelijk te zien is waar de kinepolis cinema’s zijn en wanneer welke films spelen.

INFO Corona-maatregelen

 

Korting bij Kinepolis via de Gezinsbond

Via de webshop van de Gezinsbond kan je vouchers met spaarkorting aankopen voor Kinepolis. De vouchers kan je inruilen voor een filmticket naar keuze. Met uitzondering van bepaalde toeslagen (3D-films, films langer dan 2u15m,…) waarbij meestal een supplement aangerekend wordt. Let op de vouchers kunnen niet gebruikt worden voor speciale events en filmmarathon

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro per voucher.

  • Bij sommige films moet je nog een toeslag betalen, vb films langer dan 2u15m, 3D/4D-films, Cozy seats,...
  • De korting is niet geldig op supplementen die worden aangerekend voor bepaalde films.
  • De korting wordt bij de aankoop in je online portemonnee geplaatst.
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
  • De geldigheidsduur van de vouchers staat op jullie voucher.

 

Korting bij Kinepolis

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.