Museumpas

Op zoek naar een pas waarmee je meer dan 200 musea in België kan bezoeken? De Museumpas is perfect wat je zoekt. Koop hem voor jezelf of als cadeau!

Met 1 pas naar 200 musea

Met de Museumpas kan je gedurende één jaar onbeperkt 200 musea en 275 expo’s bezoeken. Je kan musea en expo’s bezoeken in heel België, onder andere in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge,… Enkele voorbeelden van musea waar je de Museumpas kan gebruiken zijn: Huis van Alijn (Gent), Abdijmuseum Ten Duinen (Koksijde), Sint-Jans Hospitaal (Brugge), Stadsmus (Hasselt), Fotomuseum (Antwerpen),...

 

 

 

Korting op de Museumpas via de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 10%.

  • De korting is enkel geldig op museumpassen (vouchers) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond.
    • De vouchers kunnen ook gebruikt worden voor verlenging van je museumpas met 1 jaar.
    • De museumpas wordt pas geactiveerd bij de online registratie of je eerste museumbezoek. Vanaf dan gaat de geldigheidsduur van 1 jaar pas in (of automatisch 2 maanden na aankoop).
  • Per lidnummer kunnen er maar evenveel vouchers voor museumpassen aangekocht worden als er inwonende gezinsleden zijn op basis van de gegevens beschikbaar in de ledendatabase van de Gezinsbond.
  • De korting wordt onmiddellijk bij aankoop van de voucher op de lidkaart geplaatst.
  • De vouchers dienen op de website van museumpas ingeruild te worden voor de effectieve museumpas of de verlenging van je museumpas. Hierbij dien je de vouchercode (13 cijfers), en dus NIET je lidnummer, in te geven.
  • De museumpas(sen) zal (zullen) je binnen 7 werkdagen na inruiling van de voucher op de website van museumpas worden toegestuurd. Meer informatie vind je hier: levering museumpas.

 

Korting op de Museumpas

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.