Colmar

Bij Colmar is het alle dagen feest. Hoe kan het ook anders: je geniet er van heerlijke buffetten, smakelijke suggesties en gerechtjes à la carte. Bovendien is het drankenbuffet steeds inbegrepen.

Heb je binnenkort iets te vieren? Vier dan samen met vrienden en familie bij Colmar! Maar ook als je liever thuis feest, biedt Colmar een oplossing. Je bestelt  je menu bij de meeneemdienst en haalt even later de verse Colmar-gerechten op. Makkelijk, handig én lekker!

INFO Corona-maatregelen

 

Hernieuwing lidmaatschap, aanvulling bon Colmar: de bon geeft recht op een gratis Colmar apéro of Colmar mocktail en is niet geldig op andere cocktails.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting
  • Kinderen tot en met 12 jaar krijgen hun kindermenu met 50 % korting (cumuleerbaar met de spaarkorting).
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Geen korting op cadeaucheques.

 

Colmar

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.