Ardennes Online

Bij Ardennes Online vind je altijd je ideale vakantie. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van vakantieparken of individuele vakantiewoningen, bungalows en  chalets.

De Belgische Ardennen is een echte dichtbij-bestemming midden de natuur. De vele mogelijkheden van deze accommodaties bieden je een zorgeloos verblijf. Geniet als lid van de Gezinsbond van 4 % KORTING op je spaarkaart op een ruim aanbod van Ardennes Online.

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 4 % spaarkorting op het huurbedrag
  • De korting is enkel geldig op vakanties geboekt via de website van Gezinsvakantie-Familiatours. Het aanbod omvat alle Ardennes Online - producten zoals vermeld op de actie-webpagina van Ardennes Online, enkel toegankelijk via de website van Gezinsvakantie-Familiatours. (Het huurbedrag is de huurprijs exclusief de reserveringskost en de bijkomende extra's).
  • De korting wordt uiterlijk binnen de maand na je vertrekdatum op je lidkaart geplaatst.
Ardennes Online

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.