Sunparks

Zin om er even tussenuit te gaan met het gezin? Dan ben je bij Sunparks aan het juiste adres! Of je nu kiest voor een verblijf aan de Belgische Kust of in de Kempen, een onvergetelijke tijd wordt het zeker!
Een strandwandeling, een partijtje minigolf, een spelletje bowling, een mooie fietstocht... het kan allemaal! Bovendien geniet je van het subtropisch zwembad Aquafun en van de binnenspeeltuin Kids World. Onbeperkte toegang inbegrepen tijdens je verblijf!

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 4 % spaarkorting op het huurbedrag
  • De korting is enkel geldig op vakanties geboekt via de website van Gezinsvakantie-Familiatours. Het aanbod omvat alle Sunparks - aanbiedingen zoals vermeld op de actie-webpagina, enkel toegankelijk via de website van Gezinsvakantie-Familiatours.
  • Het huurbedrag is de huurprijs van het vakantiehuis, exclusief verblijfs-en milieuheffing en eventuele andere extra's.
  • De korting wordt uiterlijk binnen de maand na je vertrekdatum op je lidkaart geplaatst.

 

Sunparks

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.