Bad-, bed- en keukentextiel Clarysse

Stap in de wereld van Clarysse

Het Belgische familiebedrijf Clarysse werd opgericht in 1953 en is uitgegroeid tot een Europese topspeler in de productie van bad-, bed- en keukentextiel, met klanten in meer dan 60 landen.

Clarysse produceert in België de meest duurzame handdoeken van Europa, en dat op hoogtechnologische Belgische weefgetouwen.

Fairtrade, duurzaamheid en Cradle to Cradle (oneindig recycleerbaar, 100 % biologisch afbreekbaar) zijn de belangrijkste waarden die doorgetrokken worden in het productieproces en de producten.

 

Clarysses hugs of cotton , jouw dagelijkse kleine geluk en dat van je familie.

 

Korting bij Clarysse via de Gezinsbond

  • 10 % spaarkorting
  • De korting is enkel geldig op waardebonnen (vouchers van 15 euro, 25 euro, 50 euro of 100 euro) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond.
  • De waardebonnen (vouchers) kunnen ingewisseld worden op aankopen via de website van Clarysse.
  • De korting wordt onmiddellijk na aankoop van de vouchers op de lidkaart geplaatst.

 

Bad-, bed- en keukentextiel

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.