BuddyBites hondenvoeding

Een persoonlijke voedingsbox voor je hond aan huis geleverd

Samen met voedingsexperten en dierenartsen ontwikkelde BuddyBites een tool waardoor zij hondenvoeding op maat kunnen samenstellen voor elke hond. Op basis van 10 simpele vragen wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld dat aan de behoeftes van jouw hond voldoet. Uniek en op maat én bovendien aan huis geleverd. Zo heb je steeds de juiste voeding in de goede hoeveelheid in huis, zonder naar de winkel hoeven te gaan.

Met BuddyBites geniet jij, samen met je huisdier, van een langere en actievere vriendschap!

 

Korting bij BuddyBites via de Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting + 50 % rechtstreekse korting op het startpakket
  • OPGELET: om in aanmerking te komen voor de spaarkorting, geef je de code gezinsbond50 op bij je bestelling. BuddyBites zal daarna je lidnummer opvragen om de korting te kunnen toekennen.
  • De spaarkorting is geldig op gepersonaliseerde hondenvoeding aangekocht via buddybites.be
  • De spaarkorting is geldig op het volledige aankoopbedrag en is cumuleerbaar met andere kortingen en acties (behalve het startpakket).
  • De spaarkorting is niet geldig op het extra voordelige startpakket.
  • De spaarkorting wordt uiterlijk 2 maanden na je aankoop op je lidkaart geplaatst.
  • Betalen met afnames is niet mogelijk.

 

BuddyBites hondenvoeding

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.