Daoust Dienstencheques

Kan je wel een helpende hand in het huishouden gebruiken?

Daoust heeft meer dan 15 jaar ervaring in dienstencheques en beschikt over 3.500 huishoudhulpen die dagdagelijks hun diensten ter beschikking stellen van meer dan 25.000 tevreden klanten.

Dankzij een huishoudhulp van Daoust hoef je zelf niet meer bezig te zijn met huishoudelijke taken. Je woning schittert als nooit tevoren en bovendien maak je meer tijd vrij voor jezelf en je gezin.

Je huishoudhulp van Daoust is het nieuwste lid van je familie!

 

INFO Corona-maatregelen

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • Vanaf 1 juli 2021 bedraagt de spaarkorting 0,60 euro per gepresteerd uur. (Heb je nog korting op te laden voor prestaties die dateren van voor 1 juli, dan worden deze uiteraard aan 0,75 euro toegekend.)
  • Dienstencheques bestel en betaal je eerst bij Sodexo.
  • We raden aan om de dienstencheques elektronisch te bestellen.
  • Neem na je bestelling contact op met Daoust.
  • Vergeet niet 'Gezinsbond' en je lidnummer te vermelden.
  • Van zodra een huishoudhulp van Daoust bij jou van start gaat, noteert je JobCenter hoeveel dienstencheques je poetshulp binnenbrengt en op hoeveel spaarkorting je recht hebt.
  • Ga regelmatig (minstens binnen de 6 maanden) bij een Daoust-JobCenter langs om de korting via je lidkaart te laten toekennen.
    • Momenteel kan je, gezien de huidige coronamaatregelen, uitzonderlijk telefonisch contact opnemen met jouw Daoust JobCenter om je korting op te vragen. Hou dus zeker je lidkaart bij de hand als je belt.

* Klik hier voor de volledige informatie en wettelijke bepalingen.

 

Daoust Dienstencheques
Daoust Dienstencheques

KACHTEM FIETST - aangepaste formule

Dit jaar kunnen we nog niet de fietstochten organiseren zoals we voor 2020 gewoon waren, meer bepaald de fietstochten iedere dinsdag avond in juli en augustus. De organiserende verenigingen zullen echter wel terug tochten uitstippelen, en die kan je dan binnenkort terugvinden op deze webpagina.

Intussen kan je nog gebruik maken van de ritten van de voorbije jaren:

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.